Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Seminerleri

Batı Pomeranya Teknoloji Üniversitesi’nden Profesörler Beata Zielińska ve Ewa Mijowska, Erasmus Personel Ders Verme Hareketliliği Programı kapsamında Üniversitemizi ziyaret ediyor. Her ikisi de yarın (14 Ekim Pazartesi) bir Araştırma Semineri verecekler. Konuşmaların saati, yeri ve başlığı aşağıda, özetleri ise ekte yer almaktadır.

Saat 12:30’da, Mühendislik Fakültesi, D Binası, D-K1-51 Seminer Odasında: Prof. Mijowska ‘Borofen/Ni2+’de indüklenmiş kristal kafes kusurları ve gözeneklilik yoluyla oksijen evrim reaksiyonunun elektrokatalitik aktivitesinin arttırılması’ üzerine konuşacak.

Saat 13:30’da, Mühendislik Fakültesi, D Binası, D-K1-51 Seminer Odası’nda: Prof. Zielinska ‘Grafitik karbon nitrür: fotokatalitik süreçler için fotokatalizör’ konulu bir konuşma yapacaktır.

İlgilenen herkes davetlidir.

Zielińska’nin konuşmasının özeti için tıklayınız.

Mijowska’nın konuşmasının özeti için tıklayınız.